Om Happycars.dk

Velkommen hos Happycars.dk

Firmaet blev stiftet den 1. august 2018 - dog hed det dengang Happythings.dk. Det var en retro- og antikbutik, hvor vi havde en masse glas, keramik og andre sjove og finurlige retroting. I et forsøg på at skabe lidt stemning i butikken, blev der stillet nogle modelbiler, som tidsmæssigt passede til retrovarerne.

Hurtigt blev det dog disse biler, som fik mere og mere opmærksomhed, og langsomt blev butikken fyldt med modelbiler. Da bilerne fyldte halvdelen af butikken, blev vi enige om, at vi kun skulle have modelbiler - også fordi salget af retrovarer stod stille.

Den 1. august 2020 omdøbte vi selskabet til Happycars.dk, som virkede mere passende til en modelbilsforretning.

Hvad er målet med Happycars.dk ? At have danmarks fedeste modelbilsforretning, som skal være et besøg værd. Det skal være en oplevelse at besøge vores butik - og det garanterer de mange smukke modelbiler for. Det er en rejse igennem bilhistorien, hvor du både kan opleve gamle og moderne modelbiler. Primært i skala 1:18. Vi har også få modelbiler i andre størrelser, men det er afgjort 1:18 som er vores primære fokus.

Da butikken er en hobbyvirksomhed, som vi driver i vores fritid, er butikken ikke så ofte åben - normalt den 1. lørdag i hver måned. Ellers er det muligt at aftale en tid, hvor man kan få tid til at se og opleve butikken i ro og mag.

Velkommen hos Happycars.dk

Christina & Brian